KM Consultatie in de media

Koen Manders, oprichter van KM Consultatie, heeft door de jaren heen veel aandacht gekregen in de media voor zijn innovatieve aanpak en expertise op het gebied van dementiezorg en gedragsproblematiek. Hieronder vindt u een overzicht van artikelen, interviews en publicaties waarin Koen zijn inzichten en ervaringen heeft gedeeld.

"Lekker slapen zonder medicatie. De slaapmethode in de zorg bij dementie"

Denkbeeld, 2022 - In dit artikel bespreekt Koen de Slaapmethode, een gestructureerde aanpak om slaapproblemen bij dementie te verminderen zonder het gebruik van medicatie.

"Lekker slapen zonder medicatie"

Nurse Academy O&T, 2020 - Een diepgaand artikel over hoe zorgverleners de slaapkwaliteit van cliënten kunnen verbeteren met behulp van niet-medicamenteuze interventies.

"Naar een belevingsgerichte dagstructuur. De compositiebenadering in het verpleeghuis"

Denkbeeld, 2018 - Koen beschrijft de Compositiebenadering en hoe deze methodiek helpt bij het creëren van een evenwichtige en positieve dagstructuur voor mensen met dementie.

"Lekker slapen zonder medicatie. Een goede nachtrust bij dementie"

EAN: 9789492261649, 2020 - Dit boek biedt een praktische gids voor zorgverleners om slaapproblemen bij dementie aan te pakken met behulp van een zes-stappenplan.

"Gespecialiseerd in onbegrepen gedrag"

V&VN Magazine, 2017 - In dit interview deelt Koen zijn ervaringen en inzichten over het omgaan met onbegrepen gedrag in de zorg.

"Koen Manders & Slapen Zonder Medicatie"

Kwiekleven 2023 - Koen vertelt in dit interview over zijn werkzaamheden en zijn boek Lekker slapen zonder medicatie.

Interview bij Alzheimer Café in Bergen in oktober 2022.

Vraag hier meer informatie of een consultatie aan!

Wilt u meer weten over hoe een consultatietraject bij KM Consultatie uw zorgteam kan versterken? Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen om de zorgkwaliteit te verbeteren.

Typ hier uw zorgvraag
0 of 350
Upload bestanden hier
Drag and drop files or
>